Sandwich og salater
​til at tage med dig på turen​

​​Mangler du inspiration til en hurtig og mættende frokost? Hos Slagteren i Rosengårdscentret laver vi færdigretter i form af sandwich og salater i lækker kvalitet og i mange forskellige varianter, som vi leverer til hele Fyn. Kom forbi og få stillet sulten samt tilfredsstillet smagsløgene.

Frokost til enhver smag

Uanset om du vil have en let og sund frokost eller en tungere frokost uden for meget grønt, kan du få det hos os. Vi lægger vægt på at have færdigretter til enhver smag og præference, hvor kvalitet og smag altid er gennemgående og vores vigtigste faktorer.

Lav din egen smagfulde og saftige sandwich ud fra vores store udvalg af kød, fisk, pålæg, salat og dressinger. Du kan lave din sandwich i almindelige og grove flutes, grove bagels, durum eller grovboller. Du kan også nemt og hurtigt sammensætte din egen salat og få en sund og lækker frokost. Vi har et stort udvalg af salat, grøntsager, kød, fisk og dressinger, du altid frit kan vælge imellem.

Få lækre færdigretter lavet på friske råvarer

Hos Slagteren i Rosengårdscentret er vores engageret og smilende medarbejdere altid klar til at betjene dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og du er altid garanteret lækre færdigretter med friske råvarer hos os.

Du er velkommen til at komme forbi vores butik til en snak og få gode råd. Det er også altid muligt at kontakte os på telefon 66 15 92 65 eller sende en e-mail info@slagterodense.dk, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af færdigretter, sandwich og salater.

​Mad ud af huset

Se vores forslag og priser​

RING TIL OS

SLAGTEREN I ROSENGÅRDCENTRET ApS

ÅBNINGSTIDER​

Man - fre

​09.00 - 19.00

Lørdag

​09.00 - 17.00

Søndag

09.00 - 17.00

Bemærk: Sandwichbaren lukker en halv time før lukketid alle ugens dage.

facebook​    banner_gul_99x32