​Mad ud af huset og catering
​til enhver smag

​Ved du heller ikke, hvad der skal sættes på middagsbordet til aften? Hos Slagteren i Rosengårdscentret i Odense hjælper vi dig til en nemmere hverdag med catering og mad ud af huset på hele Fyn.

Vi kan levere mad ud af huset til alle anledninger

Vi synes ikke, at aftensmaden skal være en stressfaktor i hverdagen. Hvis du ikke selv har tid eller overskud til at lave mad, så tilbyder vi mad ud af huset med mange lækre retter og fulde måltider, der passer perfekt ind i en travl hverdag og er nemme at opvarme.

Uanset om du mangler dagens aftensmad eller den helt store catering-menu til en fest, så kan vi hjælpe dig på vej.

Let og lækker catering

Hos Slagteren i Rosengårdcentret i Odense finder du veluddannet fagfolk, der brænder for at gøre madlavning nem og lækker. Vi sigter altid efter at holde et højt kvalitetsniveau i vores mad ud af huset og give dig mange muligheder, så du altid er garanteret at finde et lækkert måltid til din catering.

Kontakt os til en uforpligtende snak om mad ud huset

Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik til en snak om catering og mad ud af huset og få gode råd. Det er også altid muligt at kontakte os på telefon 66 15 92 65 eller sende en e-mail til: info@slagterodense.dk, hvis du har spørgsmål til vores muligheder for mad ud af huset.

​Mad ud af huset

Se vores forslag og priser​

RING TIL OS

SLAGTEREN I ROSENGÅRDCENTRET ApS

ÅBNINGSTIDER​

Man - fre

​09.00 - 19.00

Lørdag

​09.00 - 17.00

Søndag

09.00 - 17.00

facebook​    banner_gul_99x32