Nytårsmenu ud af huset til dig og dine gæster

​Skal du i gang med at planlægge nytårsaften, og kunne du tænke dig at slippe for at stå og tilberede mad til dine gæster hele dagen? Vil du hellere nyde aftenen i godt selskab sammen med familien eller vennerne med lækker mad uden at skulle tænke på den næste ret, der skal serveres? 

Så bestil vores nytårsmenu ud af huset.

3-retters nytårsmenu ud af huset

Hos Slagteren i Rosengårdcentret i Odense tilbyder vi en attraktiv nytårsmenu, der består af tre lækre retter, der sætter prikken over i’et på året, der er gået. Menuen består af både forret, hovedret og en dessert, og den er nøje sammensat af vores dygtige personale.

Vi brænder for at gøre vores madlavning lækker, og når det kommer til vores catering, er det vigtigt, at den er nem at gå til. Samtidig er det vigtigt for os at kunne holde et højt kvalitetsniveau, og vi anvender derfor altid friske råvarer.​

​​Menuen skal afhentes i vores butik på dagen, og der er en minimumsbestilling på to kuverter.

 

Kontakt os og hør mere eller bestil maden til nytårsaften

Kunne du tænke dig at høre mere om vores mad ud af huset, har du nogle spørgsmål omkring vores nytårsmenu, eller ønsker du at bestille vores nytårsmenu ud af huset til dig og dine gæster, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du skal bare ringe til os på telefon 66 15 92 65, hvis du har brug for yderligere information eller ønsker at foretage en bestilling. Har du nogle spørgsmål omkring menuen, allergener eller lignende, kan du alternativt også skrive til vores e-mail info@slagterodense.dk.​

RING TIL OS

SLAGTEREN I ROSENGÅRDCENTRET ApS

ÅBNINGSTIDER​

Man - fre

​09.00 - 19.00

Lørdag

​09.00 - 17.00

Søndag

09.00 - 17.00

Bemærk: Sandwichbaren lukker en halv time før lukketid alle ugens dage.

facebook​    banner_gul_99x32