FORETTER
- Jordskokkesuppe med persilleolie og bacon
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Lakserulle med spinat, caviar og dressing
-
Hjemmelavet tunmousse pyntet med rejer
-
Bresaola med ærtepuré
-
Fersk laks med parmaskinke og broccolisufflé
-
Italiensk parmaskinke med melon
-
Hønsesalat på ananasring
-
Fennikelgravet laks, pyntet med frisk marineret fennikel og estragon, pyntet med ristede græskarkerner
-
Lakseruller med laksetatar og rød caviar, hertil sennepscreme
-
Dampet torsk med ærtecreme, pyntet med marineret cherrytomat, druer og friske krydderurter
-
Koldrøget laks med rygeostcreme, radisser og sprødbagt rugbrødschips
-
Stegt unghanebryst med speltsalat og fetacreme
Frit valg pr. person 69,-
Kød
- Chili/lakridsmarineret Dansk kødkvægsfilet (+30 kr. pers.)
- Fyldt svinemørbrad med bacon
- Papaya/citronmarineret kalkunbryst med bacon og frisk rosmarin
- Orangemarineret andebryst med et strejf af chili (+20 kr. pr. pers.)
- Dansk kødkvægs oksefilet med havsalt og femkornspeber (+30 kr. pr. pers.)
- Dansk Kødkvægs culotte (+30 kr. pr. pers.)
- Økologisk dansk kødkvægsfilet med havsalt og femkornspeber (+30 kr. pr. pers.)
- Dansk kødkvægs oksemørbrad (+75 kr. pers.)
- Saftig sennepsglaseret skinke
- Svinefilet stegt som vildt
- Kalveryg stegt som vildt (+20 kr. pr. pers.)
- Fyldt kalkunbryst
- Lammekølle med hvidløg (+20 kr. pr. pers.)
- BBQ Ben (500 g pr. pers.)
Frit valg pr. person 2xkød 75,-
Frit valg pr. person 3xkød 85,-
Kartofler
- Kartoffelgratin med emmentaler og hvidløg
- Smørstegte kartofler med friske krydderurter
- Bagte kartofler med smør
- Flødebagte kartofler
- Kartoffelmos med bacon
- Kold kartoffelsalat
- Brune og hvide kartofler
- Krydrede kartofler med porrer og bacon
- Græske kartofler
- Marineret små kartofler med radisser, rødløg og agurk
- Kartoffeltoppe (røsti med kryddermos)
- Citrusmarineret kartofler med ruccola og pinjekerner
- Fløderuller med bacon
- Fløderuller med krydderier
Frit valg pr. person 1xkartoffel 30,-
Frit valg pr. person 2xkartoffel 35,-