Julefrokost 2014

Menu 1

•  Stor marineret sild med karrysalat og rå løg

•  Lun fiskefilet med remoulade og citron

•  Små lune frikadeller med rødkål

•  Lun leverpostej med champignon og bacon.

•  Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder

•  Ris a´la´mande med kirsebærsauce


Pr. kuvert kr. 115,-

(Minimum 10 pers.)



Menu 2

•  Kryddersild med karrysalat og rå løg

•  Lun ribbensteg med rødkål

•  Krydret julemedister med grønlangkål

•  Lun æbleflæsk

•  Røget rullepølse med sky og rå løg

•  Frisk brie med druer.

​​

Pr. kuvert kr. 115,-

(Minimum 10 pers.)



Menu 3

•  Stegt andesteg eller flæskesteg

•  Brune og hvide kartofler

•  Sauce

•  Gammeldags rødkål

•  Asier

•  Franske kartofler

•  Ris a´la mande og kirsebærsauce

​​

Pr. kuvert kr. 150,-​

(Minimum 10 pers.)



Menu 4

•  Råmarineret laks med frisk fennikel og ristede græskarkerner

•  Orangemarineret andebryst

•  Rå rødkålssalat med valnødder og appelsin

•  Fyldt svinemørbrad med tomat, friske krydderurter og flødeost

•  Avocado salat med pink grape og paprikamandler.

•  Frisk brie med druer

​​

Pr. kuvert kr. 165,-

​(Minimum 10 pers.)



Platte 1

•  Marineret sild med karrysalat og rå løg

•  Fiskefilet med remoulade og citron

•  Flæskesteg med asier og rødkål

•  Leverpostej med bacon og rødbeder

•  Skæreost og brie med frisk frugt

​Pr. kuvert kr. 99,-

​(Minimum 2 pers.)

Platte 2

•  ½ æg med mayonaise og rejer

•  Fiskefilet med remoulade og citron

•  Julemedister med rødkål og asier

•  Røget rullepølse med sky og rå løg

•  Skæreost og brie med frisk frugt

​​

Pr. kuvert kr. 99,-

(Minimum 2 pers.)

--------------------------------------------------------------------------------

​Vælg selv / sammensæt din egen julefrokost

​Marineret sild med karrysalat   -   Kr. 15,-

​Stegt sild med karrysalat og rå løg   -   Kr. 20,-

​Kryddersild med karrysalat og rå løg   -   Kr. 15,-

​Tunmousse med rejer og citron   -   Kr. 20,-

Fiskefilet med remoulade og citron   -   Kr. 20,-

​Gravad laks med sennepscreme   -   Kr. 30,-

​½ æg pyntet med rejer   -   Kr. 15,-

Lun leverpostej med champignon og bacon   -   Kr. 15,-

Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder   -   Kr. 15,-

2 små lune frikadeller med rødkål   -   Kr. 20,-​

Blodpølse med sirup   -   Kr. 15,-​

Lun medister med rødkål   -   Kr. 15,-​

Lun ribbensteg med rødkål   -   Kr. 15,-

Lun æbleflæsk   -   Kr. 15,-​

Glaseret hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler   -   Kr. 35,-

Stegt and med rødkålssalat vednt i balsamico og ribsgelé   -   Kr. 40,-​

Mørbradbøf med løg og surt   -   Kr. 35,-

Brie med frisk frugt   -   Kr. 35,-

Rullepølse med sky og løg   -   Kr. 20,-

​3x ost med frugt   -   Kr. 40,-​

​Ris a´la mande med kirsebærsauce   -   Kr. 40,-

​Brød og smør   -   Kr. 15,-

​​

Minimum bestilling er 10 pers.

​Brød og smør kr. 15,- pr. pers.

RING TIL OS

SLAGTEREN I ROSENGÅRDCENTRET ApS

ÅBNINGSTIDER​

Man - fre

​09.00 - 19.00

Lørdag

​09.00 - 17.00

Søndag

09.00 - 17.00

Bemærk: Sandwichbaren lukker en halv time før lukketid alle ugens dage.

facebook​    banner_gul_99x32