Menu 1
• Stor marineret sild med karrysalat og rå løg
• Lun fiskefilet med remoulade og citron
• Små lune frikadeller med rødkål
• Lun leverpostej med champignon og bacon.
• Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder
• Ris a´la´mande med kirsebærsauce
Pr. kuvert kr. 115,-
(Minimum 10 pers.)
Menu 2
• Kryddersild med karrysalat og rå løg
• Lun ribbensteg med rødkål
• Krydret julemedister med grønlangkål
• Lun æbleflæsk
• Røget rullepølse med sky og rå løg
• Frisk brie med druer.
Pr. kuvert kr. 115,-
(Minimum 10 pers.)
Menu 3
• Stegt andesteg eller flæskesteg
• Brune og hvide kartofler
• Sauce
• Gammeldags rødkål
• Asier
• Franske kartofler
• Ris a´la mande og kirsebærsauce
Pr. kuvert kr. 150,-
(Minimum 10 pers.)
Menu 4
• Råmarineret laks med frisk fennikel og ristede græskarkerner
• Orangemarineret andebryst
• Rå rødkålssalat med valnødder og appelsin
• Fyldt svinemørbrad med tomat, friske krydderurter og flødeost
• Avocado salat med pink grape og paprikamandler.
• Frisk brie med druer
Pr. kuvert kr. 165,-
(Minimum 10 pers.)
Platte 1
• Marineret sild med karrysalat og rå løg
• Fiskefilet med remoulade og citron
• Flæskesteg med asier og rødkål
• Leverpostej med bacon og rødbeder
• Skæreost og brie med frisk frugt
Pr. kuvert kr. 99,-
(Minimum 2 pers.)
Platte 2
• ½ æg med mayonaise og rejer
• Fiskefilet med remoulade og citron
• Julemedister med rødkål og asier
• Røget rullepølse med sky og rå løg
• Skæreost og brie med frisk frugt
Pr. kuvert kr. 99,-
(Minimum 2 pers.)
--------------------------------------------------------------------------------
Vælg selv / sammensæt din egen julefrokost
Marineret sild med karrysalat - Kr. 15,-
Stegt sild med karrysalat og rå løg - Kr. 20,-
Kryddersild med karrysalat og rå løg - Kr. 15,-
Tunmousse med rejer og citron - Kr. 20,-
Fiskefilet med remoulade og citron - Kr. 20,-
Gravad laks med sennepscreme - Kr. 30,-
½ æg pyntet med rejer - Kr. 15,-
Lun leverpostej med champignon og bacon - Kr. 15,-
Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder - Kr. 15,-
2 små lune frikadeller med rødkål - Kr. 20,-
Blodpølse med sirup - Kr. 15,-
Lun medister med rødkål - Kr. 15,-
Lun ribbensteg med rødkål - Kr. 15,-
Lun æbleflæsk - Kr. 15,-
Glaseret hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler - Kr. 35,-
Stegt and med rødkålssalat vednt i balsamico og ribsgelé - Kr. 40,-
Mørbradbøf med løg og surt - Kr. 35,-
Brie med frisk frugt - Kr. 35,-
Rullepølse med sky og løg - Kr. 20,-
3x ost med frugt - Kr. 40,-
Ris a´la mande med kirsebærsauce - Kr. 40,-
Brød og smør - Kr. 15,-
Minimum bestilling er 10 pers.
Brød og smør kr. 15,- pr. pers.