Økologisk kød serveret med dyreetik

Sætter du pris på kvalitetskød, økologi og dyreetik? Så kig ind hos den økologiske slagter i Rosengårdcentret i Odense, da det er tre af vores kerneværdier. 

Vi gør altid vores bedste for at levere godt økologisk kød til dig, så din madlavning bliver en succes, og hos os kan du være sikker på, at varerne altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling.​

​Vi går ikke på kompromis med økologisk kød

Du skal kunne stole på, at du får ordentligt økologisk kød hos os. Derfor bruger vi kun seriøse leverandører, som kender til vores krav om høj kvalitet og ikke mindst dyreetik. Vi køber danske økologiske kødkvæg fra leverandører, hvor vi ved, at dyrene har haft det godt. Vores slagter udvælger selv de bedste dyr, og vi køber hele kødkroppe. Derfor kan vi tilbyde dig økologisk kød i alle former for udskæringer. Du spørger bare.

FÅ GODT ØKOLOGISK KØD OG MASSER AF GODE RÅD

Vil du have et godt råd om økologisk kød af vores slagter? Så er du naturligvis velkommen til at kigge forbi vores butik. Hvis du har spørgsmål til os eller vores produkter, kan du også kontakte os. Ring på telefon 66 15 92 65, eller send en e-mail til info@slagterodense.dk.

Vi har kun veluddannet fagfolk, som alle har deres eget speciale. Kokke, slagtere, delikatesseassistenter og lærlinge er alle engagerede medarbejdere, der altid yder deres bedste for, at vi kan leve op til vores eget krav om at holde et meget højt kvalitetsniveau.​

RING TIL OS

SLAGTEREN I ROSENGÅRDCENTRET ApS

ÅBNINGSTIDER​

Man - fre

​09.00 - 19.00

Lørdag

​09.00 - 17.00

Søndag

09.00 - 17.00

facebook​    banner_gul_99x32