Åbningstider

Mandag til fredag

Lørdag

Søndag - nu alle søndage

9.00 - 19.00​

9.00 - 17.00​

​9.00 - 17.00​

Nytårsmenu 2016

Forret:

- Dampet hvid fisk, med kryddermayo, syltede rødløg, frissesalat og dild

- Kuvertbrød

Hovedret:

- Mør ungkvægsfilet 

- Nødderistede små kartofler 

- Svampeflødesauce 

- Sprød spidskål, mango, edamamebønner, feta og syltede svampe.

​​

Dessert:

- Brownie med skyr fromage rørt med hvid chokolade, syltede friske figner, og hindbærpure, pyntet med citronmeslisse.

​​

Pr kuvert 199 kr

- Bestilling senest den 28.12.2016 (forbehold for udsolgt) 

- Minimum 2 kuverter 

- Menuen afhentes i butikken fra kl. 9 -13.30 den 31.12.2016 

- Stegevejledning medfølger.

​Slagteren i Rosengårdcentret - 5220 Odense SØ - Tlf: 66 15 92 65 - E-mail: info@slagterodense.dk