Åbningstider

Mandag til fredag

Lørdag

Søndag - nu alle søndage

9.00 - 19.00​

9.00 - 17.00​

​9.00 - 17.00​

Nytårsmenu 2017

Forret:

- Bresaola med rygeostcreme, på bund af friseesalat, pyntet med radisser, purløg og spirer.

- Hertil grovbrød

Hovedret:

- Kalvefilet

- Kartoffelgratin med broccoli

- Rødvinssauce

- Dildmarineret spidskål med spelt, valnøddder og blåbær

​​

Dessert:

- Chockolade dessertkage med kramel og valnødder, hertil hjemmesyltede frugter og vanillecreme.

​​

Pr kuvert 199,95 kr

- Bestilling senest den 28.12.2017 (forbehold for udsolgt) 

- Minimum 2 kuverter 

- Menuen afhentes i butikken fra kl. 9 -13.30 den 31.12.2017

- Stegevejledning medfølger.

​Slagteren i Rosengårdcentret - 5220 Odense SØ - Tlf: 66 15 92 65 - E-mail: info@slagterodense.dk