Åbningstider

Mandag til fredag

Lørdag

Søndag - nu alle søndage

9.00 - 19.00​

9.00 - 17.00​

​9.00 - 17.00​

Sammensæt din egen menu​

Minimum bestilling på 10 personer​

Forretter

  • Lakserulle med spinat, caviar og dressing
  • Hjemmelavet tunmousse pyntet med rejer
  • Bresaola med ærtepuré
  • Fersk laks med parmaskinke og broccolisuffle
  • Italiensk parmaskinke med melon
  • Hønsesalat på ananasring
  • Fennikelgravet laks, pyntet med frisk marineret fennikel og estragon, pyntet med ristede græskarkerner pr pers 45 kr
  • Lakseruller med laksetatar og rød caviar, hertil sennepscreme pr pers 45 kr
  • Dampet torsk med æretcreme.pyntet med marineret cherrytomat, druer og friske krydderurter pr pers 45 kr

​Frit valg pr. person 45,00​

Kartofler

  • Smørstegte kartofler med friske krydderurter
  • Bagte kartofler med smør
  • Flødebagte kartofler
  • Kartoffelmos med bacon
  • Kold kartoffelsalat
  • Brune og hvide kartofler
  • Krydrede kartofler med porrer og bacon
  • Græske kartofler
  • Marineret små kartofler med radisser, rødløg og agurk
  • Kartoffeltoppe (røsti med kryddermos)
  • Citrusmarineret kartofler med ruccola og pinjekerner

Frit valg pr. person​

1 x kartoffel 20,00

2 x kartoffel 25,00​​

Kød

  • Saftig sennepsglaseret skinke
  • Helstegt mør oksefilet
  • Svinefilet stegt som vildt
  • Kalveryg stegt som vildt
  • Fyldt kalkunbryst
  • Lammekølle med hvidløg
  • BBQ Ben (500g pr. pers.)

Frit valg​ pr. person​

2 x kød 75,00

3 x kød 85,00​​

Natmad

Hjemmelavet slagterpizza frit valg skinke-, kylling- eller oksekød. pr stk

69,00​

Aspargessuppe med kødboller pr pers

45,00​

Biksemad med rødbeder rugbrød og ketchup pr pers

45,00​

Hjemmelavet frikadeller med kartoffelsalat

og rugbrød pr pers

45,00​

Minipølsebord med 5 slags pølser/pålæg 

50,00​

Sauce

  • Vildtsauce
  • Rødvinssauce
  • Bearnaisesauce
  • Flødesauce m. champignon

​Frit valg pr. person 10,00​

Salat og tilbehør

Salat anrettet i fad med dressing​

22,00​

Grov pastasalat med basilikum pesto

25,00​

Broccolisalat

25,00​

Tomatsalat med løg, feta og oliven

22,00​

Coleslawsalat (med hvidkål og gulerødder)

20,00​

Tomattårn med frisk mozarella og pesto

22,00​

Tzatziki

18,00​

Hjemmelavet rødkålssalat med nødder og appelsiner

20,00​

Hjemmelavet waldorffsalat

22,00​

Balsamicomarinerede bønner med feta og rødløg

25,00​

Bagte rodfrugter vendt i balsamico og honning

25,00​

Salatbar minimum 12 slags

25,00​

Advocadosalat med pink grape, rødløg, pyntet med paprika ristede mandler

25,00​

Balsamicomarineret cherrytomater

20,00​

Dessert

  • Hjemmelavet is med skovbær
  • Varm æblekage med mørdejslåg og cremefraiche
  • Osteanretning: 3 x ost med frugt
  • Hjemmelavet frugtsalat
  • Panna Cotta med passionscoulis
  • Hjemmelavet dessertkage med karamel, peanuts overtrukket med mørk chokolade, hertil hindbærpure´.
  • Brownie med frisk frugt og vanillecreme

Frit valg pr. person 45,00

1 ostelagkage til ca. 10 pers. 225,00

Brunch

  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Scrambled eggs med bacon og pølser
  • 2 slags ost med frisk frugt
  • Lun leverpostej med champignon og sprød bacon
  • Marmelade
  • Rugbrød med sky og rå løg
  • Franskbrød
  • Rundstykker
  • smør

​Pris pr. person 85,00

Kan udvides med:​​

Parmaskinke m. melon

25,00​

Røget laks med asparges

25,00​

Paté med surt

10,00​

Hamberryg med agurk

10,00​

Spegepølse med grønt

10,00

Wienerbrød

15,00

​Slagteren i Rosengårdcentret - 5220 Odense SØ - Tlf: 66 15 92 65 - E-mail: info@slagterodense.dk